Australien Pt. 4 - Dimma

God kväll återigen.

Jag sitter i sängen med en dag kvar innan nästkommande vila. Ryktena säger att vi skall bege oss till stranden, och göra vad alla verkar förknippa med det här landet, surfa. Vithajarna sägs också trivas i just det området, men vi skall tydligen vara lugna, det har ju inte skett en haj-attack på två år. (Är det speciellt länge utan en hajattack?). Norge skall också närvara och jag tror det kan bli lysande. 

De senaste två träningsdagarna har gett blandade resultat, igår var första dagen med Off-Axis på nedre hoppet. Efter några väl avdunkade mittpartier på förmiddagen var det lägligt att gå vidare i byggandet av det perfekta åket. Trots många bra hopp såg vi många krascher. Per har en stukad fot och har därför stått över några träningspass, Fredrik körde in en stav i höften (!?) i landningen och valda att studsa på första puckeln och ta den andra mitt på ryggen, för att sedan vikas ihop till, som han självuttryckde det, en salami-macka. Inte den liknelsen jag hade valt. Adam voltade några gånger i samma landning, jag själv gled ner för hela mittpartiet på sidan, och Jens gjorde tyvärr ingenting. 

åk aus
Idag var första dagen med dåligt väder, och vädergudarna sparde inte på krutet. Det var stenhårt, hård vind och dimman gjorde att man knappt såg sina egna spetsar. Plus att det blev kallt. Det positiva detta överslag förde med sig var en markant minskning av folk i backen, i kombination med att helgen tog slut var den nyss överdrivet långa kön helt obefintlig. När tåget rullade in på Blue Cow-stationen möttes vi av besked om stängda lifter över hela berget, det tog dock bara en 20 minuters uppvärmning innan allt åter var ordning, och även om åkningen var skakig och ryckig fullföljde vi träningspassen och fick till och med fram några halvåk med hopp på nedre. 

Janne K stod som vanligt för daglig fys, och det ständigt återkommande men ack så roliga fotbolls-tennisen. Problemet är bara att vi börjar bli lite för bra, så matcherna blir bara längre och längre, men jag klagar inte. 

Annars har Big Bang Theory-avsnitten tagit slut och ersatts av klassiska disney-filmer. Fredrik spelar mobil-spel och Jeppe pluggar körkort. Och naturligtvis, glory Man United! Åtta mål på Arsenal, det är njutning i själen det. Slänger upp en bild dedikerad Simon Blom också, den skylt som mötte oss på golfbanan.
snake
Över och ut.

Ludvig

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0