Avskedskväll

Hej! 

Naturligtvis inleds dagens blogginlägg med ett segerrop för Sverige som just piskade Holland i EM-kvalet. Många verkar tycka detta är lite casual, men nja, det är stort, för att vara sverige, i fotboll. Jag är stolt att vara svensk idag. Utopiskt.
..
Vad händer annars, igår var hör och häpna stängt, så vi spelade fotboll, tränade bål och pluggade företagsekonomi hela dagen lång. Trots att vädret ser så bra ut här nere från dalen är det tydligen något helt annat efter de tre kabinerna. Tur att jag och Kalven är så löjligt smarta att vi krossar varje kapitel i FE-boken. 

De i princip lovade öppet idag, så vi tog vårt pick och pack, lagade extra matsäck för att utnyttja hela dagens längd, och ställde oss i kö till den första etappen. En kabinfärd senare är världsbilden upp och ner och ingen lift kommer gå på hela dagen, eftersom vändhjulen är täckta med is. Så vi for upp en lift till, hämtade skidor och stavar från förrådet och vandrade ledsamt hem igen för att börja packa ihop inför hemfärden. Det är ganska skön utsickt där uppe.
..
Vi passade dock på att använda dagen till det mesta för att inte gå av i besvikelsen, så vi började med att besöka det lokala gymmet i utkanten av byn. Kändes väl mest som ett fängelse och doftade nybliven tonårings-rum. På väggarna satt halvnakna 90-talsbilder och byggde på det snurriga intrycket. Sjukt tung benpass och så satte vi av hem igen. Mascot radade upp alla för porträtt-fotografering i solen, oduschad och ljuskänslig var en sådär kombination, när jag inte kunde ha ögonen öppna mot solen tillräckligt länge för ett knapptryck. Men fick en bra lagbild till slut, som ni ser lnedaför stycket här. Eftermiddagen ängades åt tennis och åter tennis, alla möjliga kombinationer av lag och slag.
..
..
Så imorgon runt 05.30 påbörjar vi hemresan, vilken beräknas avslutas runt 20.00 hemma i Åre och såklart upp till skolan dagen därpå, vi har fem veckor med fysträning och trampolin framför oss innan nästa läger hemma i Vemdalen, men så taggad som jag är på att få börja tävla kommer tiden nog gå fortare än Bolt, så länge han inte tjuvstartar. Men en så tidig uppstidig kräver en rättvis insomning, och därför startar jag min sista natt i Schweiz för i år, precis just nu. 

Ludvig

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0