Zermatt - Modifiering

Hej igen!

Idag har vi gjort massor med roliga saker, fast beskedet om de återigen stängda backarna förstörde morgonen fatalt. Som dagen innan samlades vi följaktligen kl 11 för fysträning på konstgräsplanen vid foten av berget. Spänst och snabbhet och explosivitet stod på dagens schema, men anpassad efter puckelåkning enligt konstens alla regler. Det tog ingen lång stund innan solen sken som föregående vecka, och värmen kröp fram, snön smälte och vi bara föreställde oss hur nysnön uppe på glaciären hade känts. Såhär såg gårdagens fysträning ut.
..
..
Vi avbröt träningen för lite fotboll där det var jämt in i det sista men mitt lag fick till slut se sig besegrat. Fortsättningen bestod av diverse bålövningar, innan vi kompletterade med ett sprint/reaktion/explosivitets-pass designat av Skidgymnasie-coachen och Snowroller-stuntmannen Fredrik Fripps Andersson.

Tillbaka till lägenheten för lunch innan vi i solens sken vandrade ner mot centrum och hade ett lömskt snöbollskrig i väntan på att beachvolleyboll-planen skulle bli ledig. I den kalla sanden slängde vi oss för full hals och en timme senare kändes det som att jag var en del av sahara. Tyvärr offrade sig Höken (Alexander) snäppet för hårt och har nu lindat handen rejält, låt oss hoppas att det inte är allvarligt.

Han har på något sätt tur i oturen, för halva gänget åker nämligen hem med 06-tåget imorgon. Tanken var att de skulle stanna lika länge som vi andra, men boendet gick inte att få så länge, tråkigt men inte mycket att göra, så två av våra fem lägenheter kommer imorgon demoleras av okända typer. Extra tråkigt eftersom de missar vad som troligen kommer bli två löjligt bra dagar i nysnön, om liften öppnar de vill säga.

Nu ska vi naturligtvis komma till dagens höjdpunkt, och värd för denna är ingen mindre än Per Axel Håkan Spett! Som ni kanske vet ser Per vanligtvis ut såhär.
..
..
..
Men kaksmulorna och andningssvårigheterna blev till slut för mycket och vi påbörjade en världsomspännande modifiering. Uppdelade i olika etapper, dessa följer nedan.
..
..
..
Moddar lite
..
..
Och har har vi honom!
..
..
Bland det vackraste någonsin.
Så vad händer mer, vi har två dagar kvar, hoppas vi. Emil tycker vi ska äta tacos frukost/lunch/middag tills vi åker. Emil är dessutom vinnaren av den första koklockan, efter två deltävlingar där Lasse var enväldig dommare, denna gång gick de ut på att stå på händer, och att göra ljushopp. Emil vann två och två och låter därför nu som en ko när han går förbi. Detta är då ett vandringspris som kommer få en ny eller samma ägare under nästa läger. Kul idé. Förra året tog jag alltid med alldeles för mycket kläder på alla resor, nu har jag gjort precis tvärtom två läger i rad. Känns mindre fräscht att dra på svettiga saker direkt efter duschen. Tur jag har kavajen att resa i. Men i den händelse att backen faktiskt är öppen imorn måste jag slockna nu, och kommer vakna i chock imorgon, och se Per. Fin kille.

Över och ut
Ludvig

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0