Down under, slut på första perioden

Hej från en högljudd och välfylld bar i centrala Jindabyne. 
..
Med en vilodag i sikte trotsar jag tröttheten sittandes bredvid värmeaggregatet på Lake Jindabyne Hotel, lyssnandes på ständigt volymökande hiphop. Idag är det inte bara huvudet som är ut form, tre dagars puckeldunkning plus diverse fyspass har gjort sitt och vilodagen kommer välförtjänt. Det talas, precis som förra året, om golf, för att fördriva tiden. Låt oss be om bättre väderförhållanden än idag.
..
Trots att vinden avtagigt gjorde den sig rejält påmind emellanåt, och det ökade kylan. Dessutom pratar vi sockervaddsdimma så man knappt såg tippen på sina egna skidor. Den värsta dimman avtog turligt nog den med ju längre dagen gick, så mot slutet av dagen kunde man nästan se hela vägen ner till coachen i slutet av backen. På grund av lokalbefolkningens nationala mästerskap var vi förpassade till att finslipa positionsåkningen i liften bredvid. Efter lite olika metoder och tester gjorde vi framsteg även där, och det blir kul intressant att se hur resultaten blir mellan pucklarna på Lördag.
..
Den flygande holländaren, Arsenals största och enda byggsten, har skrivit på för mitt hjärtas Manchester United. Inget emot Robin Van Persie, men offensiven kändes ju som det minsta problemet hemma på Old Trafford. Det här lär ju tyvärr resultera i mindre speltid för min käre bulgariske vän, Dimitar Berbatov, men det gynnar säkert laget och jag räknar med en bättre säsong än förra. Vi pratar alltså engelsk fotboll här för de som missade övergången. 
..
Det visas mycket barnfilm på TV:n hemma i huset, och det blandas med de vanliga sysselsättningarna. Jens får spö i schack av Tomas, Jesper pratar om djur, någon ligger på bänken och får behandling av Janne, någon har redan somnat. Ingen har riktigt hittat dygnsrytmen än, men jag misstänker att den här vilodagen kommer göra förbättringar där också. 
..
Nog om det, den här baren börjar bli för högljudd till och med för mig. Det finns något slags "slå-en-hammare-i-golvet"-spel här och de skriker som om de imiterade golvet som just blev träffat. Ryktena säger att ryssen som går under öknamnet Smygen vann tävlingen idag, det är dock ej bekräftat. Det verkar vara bra väder hemma i Åre, sånt blir man less på. Längtar nästan lite till Järpen och kaffe/skate3 på P2. Nu hoppas vi på tillräckligt med sol för att vara utomhus imorn. Stay cool.
..
Ludvig

Kommentarer
Postat av: kalven

haha, de är P2 som gäller!

2012-08-16 @ 17:52:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0